Dekorasyon Önerileri, Genç Odası Dekorasyonu

2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri

2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri

GüzelArt olarak gençlere uygun genç odası dekor ürünlerimize burdan ulaşabilirsiniz. 

Gözünüze hala çok küçük gibi görünebilir ama kabul edin ki oğlunuz artık büyüdü. Daha büyük yataklara, daha geniş dolaplara, daha fazla rafa ihtiyacı var. Odası artık yalnızca oyun oynayıp uyuyacağı bir yer değil; ders çalışacağı, hobileriyle ilgileneceği, arkadaşlarını davet edip gururla göstereceği yer. Oğlunuz yetişkin olma yolunda ve yeni bir oda takımına ihtiyacı var. Ona kişiliğini yansıtabileceği bir alan yaratın; nasıl mı? İpuçları bu yazıda.

Erkek genç odası dekorasyonunda nelere dikkat etmek gerekir?

Oda tasarımını birlikte yapın. Oğlunuzun kendi yaşam alanıyla ilgili fikirler üretmesine izin verin.

  • Oğlunuzun, nasıl bir odaya sahip olmak istediği konusunda mutlaka bir fikri vardır. Onunla konuşun; dinleyin.
  • Yatak, çalışma masası, kitaplık gibi mobilyaları kendisi seçsin. Bilgisayarını ve CD çalarını koyabileceği bir masası olmalı; büyük bir masa, derslerine daha rahat çalışmasını sağlayacaktır.
  • Odanın bir köşesinde ve duvarlarda, ilgilendiği hobiler için yer ayırın. Takım forması, posterler veya bir basketbol potası; ona hayal gücünü tetikleyecek alanlar bırakın.
  • Ergenlik dönemi malum; zamanının çoğunu odasında geçirecektir. Bu nedenle ona konforlu bir ortam hazırlayın. Eğer mümkünse odasına, arkadaşları geldiğinde oturabilecekleri ikili bir koltuk da koyun.
  • Odanın ve çalışma masasının aydınlatmasını oğlunuza bırakın; nasıl rahat ediyorsa o şekilde ayarlasın.

Vazgeçilmezler; Uçaklar ve Arabalar

erkek_cocuk_odasi

2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri

Her erkek çocuğu uçmaya ve araba kullanmaya heveslidir. Oğlunuzun da böyle hevesleri varsa uçak maketleri ya da model arabalarla dekore edilmiş bir oda tasarlayabilirsiniz. Odanın dekorasyonunda ilgilendiği alanlara ve hobilerine ilişkin figürler kullanabilirsiniz.

Geleceğin Rock Yıldızı İçin

cocuk_odasi_erkek_dekorasyon

Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri

Çocuğunuz müziğe ilgi duyuyorsa özellikle de rock müzik dinliyorsa seçeceği her eşya koyu renkli olacak demektir; buna hazırlıklı olun. Duvarları açık renk boyayarak odanın iç karartıcı bir havaya sahip olmasını önleyebilirsiniz. Plaklar, müzikçalar ve kitaplar için raflara ihtiyaç var. Bunun için tıpkı fotoğraftaki gibi meyve kasalarını dahi kullanabilirsiniz.

Koleksiyon Yapmayı Seven Çocuklar Bol Bol Raf İster

erkek_cocuk_odasi_dolap

Erkek Genç Odası Dekorasyonu

Oğlunuzun büyük bir heves ve merakla topladığı koleksiyonlarını sergilemesi, arkadaşlarına ya da aile büyüklerine büyük bir gururla göstermesi için çokça rafa ihtiyacı var. Onun için en ideali, koleksiyonunu rahatça düzebileceği bir oda yaratmak. Odanın tüm dekorasyonu gözü gibi baktığı koleksiyona göre şekillenecek.

Sporcu Olacak Bu Çocuk

erkek_cocuk_odasi_mobilya

Eğer oğlunuz spora düşkünse futbol sahası deseninde bir halı ya da duvarda bir basketbol potası bile sevinçten deliye dönmesine yetecektir. Büyük boy posterler için duvarları boş bırakın. Sevdiği sporcunun posterinin odanın baş köşesinde yer alması kaçınılmaz. Rahatça çalışabileceği bir çalışma masası ve kah ajanda kah fizik ödevi için kullanacağı bir yazı tahtası, odayı hem daha cool hem de daha kullanışlı yapacak.

Macera Ruhlu Kaşifler İçin

cocuk_odasi_dekorasyon

Duvardan duvara haritalar, pencerenin önünde bir teleskop, gaz lambası şeklinde aydınlatmalar ve daha niceleri. Geleceğin kaşifi, mucidi için keyifli ve heyecan verici bir oda yaratmak istiyorsanız tüm bunlar şart.  Böylece onu hayal kurmaya ve yeni şeyler öğrenmeye de teşvik edebilirsiniz. Keşfetmeye böylesi meraklı bir gencin ise elbette büyük bir kitaplığı ve çalışma masası olmalı.

2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri , 2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon Öneri , 2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon fikir , 2021 Erkek Genç Odası Dekorasyon fikirleri , Erkek Genç Odası Dekorasyon Önerileri , Erkek Genç Odası Dekorasyon Öneri , Erkek Genç Odası Dekorasyon fikir , Erkek Genç Odası Dekorasyon fikirleri  , Erkek Genç Odası Dekorasyon ürünleri  , Erkek Genç Odası duvar saati  , Erkek Genç Odası duvar dekoru , Erkek Genç Odası Dekorları

Kaynak: armut.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir